Digital Special Collection Portal

Group by: Item Type | Creators | Date | No Grouping
Number of items: 11.

Undergraduate Final Project Report

Attiqah Yamna, A.Rashid (2015) Kempen kesedaran diabetes melalui media baru. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan (FTKW). (Submitted)

Auni Amirah Binti Azmi (2015) Pendidikan jambatan Guillemard kepada pelajar tingkatan tiga melalui media interaktif. Final Year Project thesis, Universiti Malaysia Kelantan.

Hamidah, Abdul Rahman (2015) Dokumentasi pembuatan Wau Bulan oleh Shafie Jusoh. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Mohamad Nazri Mohamad Liwon (2015) Kajian tentang kempen kebersihan melalui penekanan mesej islam dalam lingkungan kawasan pasar di negeri Kelantan. Final Year Project thesis, Universiti Malaysia Kelantan.

Mohammad Idris, Abu Bakar (2015) Kajian Tentang penjenamaan Semula Identiti Korporat Perbadanan Muzium Negeri Kelantan. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Muhammad Izzuwan, Ismail (2015) Kempen mengenai tanda-tanda awal wabak demam denggi melalui media baru. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Muhammad Zulhasri, Abu Bakar (2015) Kajian untuk Mempromosikan Kraf Tangan Gasing Uri Kelantan sebagai Salah Satu Alternatif Bahan Cenderamata. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Nor Zulaikha, Ab Talib (2015) Kubu kebal British. Undergraduate Final Project Report thesis, FTKW. (Submitted)

Nur Syuhadah, Ya'acob (2015) Dokumentasi sejarah Masjid Kampung Laut. Undergraduate Final Project Report thesis, FTKW. (Submitted)

Syaidatul Fatimah, Muhamad (2015) Kajian tentang implimentasi infografik pada pembungkusan nasi tumpang. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Yap Wan Ting (2015) Case study of graphical tourist destination road signage : Wat Photivihan. Final Year Project thesis, Universiti Malaysia Kelantan.

This list was generated on Mon May 20 09:49:06 2024 +08.

The Office of Library and Knowledge Management, Universiti Malaysia Kelantan, 16300 Bachok, Kelantan.
Digital Special Collection (UMK Repository) supports OAI 2.0 with a base URL of http://discol.umk.edu.my/cgi/oai2