Digital Special Collection Portal

Group by: Item Type | Creators | Date | No Grouping
Number of items: 5.

Undergraduate Final Project Report

Ahmad Nailan Mohamad Najib (2010) Kajian terhadap unsur serta pengaruh agama Islam di dalam Seni Silat Gayong Warisan Serantau Malaysia:satu kajian di Kampung Dusun Durian,Tawang Bachok,Kelantan. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan (FTKW). (Submitted)

Naz Hamiza Mohd Siher (2010) Kajian terhadap makanan Kelantan nasi Kak Wok di Kampung Lundang,Kota Bharu,Kelantan. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan (FTKW). (Submitted)

Nik Shaerah Nik Mustafa (2010) Kajian terhadap nilai-nilai yang terdapat di dalam Gurindam Dua Belas karya Raja Ali Haji. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan (FTKW). (Submitted)

Nur Ainul Akmal Abdullah (2011) Wayang Kulit: satu kajian biografi Pak Usop dan Pak Nasir sebagai pewaris ilmu perdalangan Hamzah Awang Amat. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Siti Haslinda Mohd Zul (2010) Seni Bina masjid Tradisional Melayu Satu Kajian Perbandingan Masjid Sultan Zainal Abidin (Terengganu) Dan Masjid Tua Kampung Laut (Kelantan). Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

This list was generated on Mon May 20 12:19:11 2024 +08.

The Office of Library and Knowledge Management, Universiti Malaysia Kelantan, 16300 Bachok, Kelantan.
Digital Special Collection (UMK Repository) supports OAI 2.0 with a base URL of http://discol.umk.edu.my/cgi/oai2