Digital Special Collection Portal

Group by: Item Type | Creators | Date | No Grouping
Number of items: 8.

Undergraduate Final Project Report

Khairunazrah Abdul Razak (2015) Mereka bentuk perabot kontemporari berunsurkan Baba Nyonya. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Mohamad Fasran, Razali (2015) Eksplorasi rekabentuk jentolak masa hadapan. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Mohd Zairul Nizam Mat Saat (2015) Merekabentuk kotak minuman susu kambing : keberkesanan terhadap industri kecil dan sederhana. Final Year Project thesis, Universiti Malaysia Kelantan.

Nadiatul Sarah Binti Azahari (2013) Pembungkusan kuih tradisional bahulu di Kelantan dan keberkesanannya kepada pengguna luar Kelantan. Final Year Project thesis, Universiti Malaysia Kelantan.

Nik Nur Nabila Syazwanie, Mohd Suki (2015) Pengaplikasian Elemen Wau Bulan ke dalam Rekabentuk Perabot. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Nor Atikah, Mahadi (2015) Adaptasi nilai estetika Keris Tanjung terhadap pengolahan reka bentuk perabot kontemporari. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Siti Norasimah, Md Tahib (2015) Pengolahan senibina pertukangan tanggam dalam kajian rekabentuk perabot. Undergraduate Final Project Report thesis, FTKW. (Submitted)

Siti Norasimah, Md Tahib (2015) Pengolahan senibina pertukangan tanggam dalam kajian rekabentuk perabot. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisa. (Submitted)

This list was generated on Sun May 19 15:54:52 2024 +08.

The Office of Library and Knowledge Management, Universiti Malaysia Kelantan, 16300 Bachok, Kelantan.
Digital Special Collection (UMK Repository) supports OAI 2.0 with a base URL of http://discol.umk.edu.my/cgi/oai2