Digital Special Collection Portal

Group by: Item Type | Creators | Date | No Grouping
Number of items: 8.

Undergraduate Final Project Report

Muhamad Mustakim, Mahmud (2015) Merekabentuk Sebuah "Kitchen Island" Untuk Kediaman. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Muhammad Rasydan, Razali (2015) Kajian Terhadap Rekabentuk Set Meja Makan Jimat ruang. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Muhammad Safriezal, Zamri (2015) Kajian Reka Bentuk Motosikal untuk Perniagaan di Terengganu. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Muthaloo Thines Rao (2015) Improvisation of heavy duty vehicle on military tanker armoured personnel carrier. Final Year Project thesis, Universiti Malaysia Kelantan.

Nor Izzati Fazleen, Khairi (2015) Kesan reka bentuk permainan dalam perkembangan kanak-kanak Autisme untuk meningkatkan kemahiran komunikasi. Undergraduate Final Project Report thesis, Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan. (Submitted)

Norhidayah, Mohd Yunos (2015) Mereka bentuk alat pembungkusan untuk mengekalkan kualiti buah. Undergraduate Final Project Report thesis, FTKW. (Submitted)

Siti Nur Adillah, Mat Asid (2015) Kajian penambahbaikan rekabentuk dan penggunaan rehal di Kelantan. Undergraduate Final Project Report thesis, FTKW. (Submitted)

This list was generated on Mon May 20 09:09:57 2024 +08.

The Office of Library and Knowledge Management, Universiti Malaysia Kelantan, 16300 Bachok, Kelantan.
Digital Special Collection (UMK Repository) supports OAI 2.0 with a base URL of http://discol.umk.edu.my/cgi/oai2